Дизайн

Коробочки з квітами

Актуальною тенденцією в світі флористики є коробки з квітами. Нам вона до душі, а практика показує, що і нашим клієнтам теж. В чому плюси? Крім краси і стилю, важливою перевагою буде зручність. Адже не завжди на місці , де відбувається святкова подія, або вдома де буде стояти ваш подарунок , є в наявності ваза для квітів. Коробка передбачає тривале зберігання свіжості квітів, за рахунок губки, яка поглинає воду і є аналогією для звичайної вази з водою.

Для кращого зберігання квітів, оазис ( губку всередині коробки) бажано підливати у саму серединку (щоб не розмочити коробку) раз на 2-3 дні. Так ваш подарунок буде жити довше. Отже, тепер ви знаєте чим ще можна  здивувати вашу кохану людину? Вибір квітів на такий подарунок, залежить тільки від вашого смаку. І ми звичайно ж, вам допоможемо.

Коробочки бувають різних форм і наповнення. Все залежить від наявності, побажаннь і матеріалу. Одним з цікавих і одночасно класичних варіантів, є коробочка з трояндами. Ми впевнені, вона нікого не залишить байдужим.

Якщо ж бажаєте подарувати щось цікавіше, то вам підійде збірна коробочка, яка охоплює в собі різні види троянд, зелені , цікавих додатків та екзотичних квітів.

Залишити відповідь