Дизайн

ВЕСІЛЬНА ФЛОРИСТИКА Сім найбільш популярних стилів весільних букетів

Для тих, хто не звертає на це особливої уваги, весільні букети часто виглядають однаково. Для багатьох – це просто зібрані разом квіти, перев’язані стрічкою. Але так може здаватись тільки на перший погляд і тільки в тому випадку, якщо не приділяти букету великого значення. Насправді ж – це дуже важливий елемент весільного образу і існує цілий ряд різних стилів, до яких можна віднести букет, в залежності від форми і використаних в ньому кольорів квітів. Вам вирішувати, який з цих стилів найкраще доповнить стиль Вашого плаття чи весільної церемонії. Букет більшого розміру, наприклад, може краще підійти для церемонії в церкві, в той час як маленький, зручніший, складений більш вільно букет краще підійде для подальшого святкування в саду.  Ваш флорист буде дуже вдячний Вам, якщо Ви зможете сказати точно, букет якого стилю Вам потрібен.
Внизу зібрані сім найбільш популярних стилів весільних букетів. Зверніть увагу, який з цих стилів стане найкращим доповненням до Вашого весільного образу.
Стиль 1 – Каскад
Особливістю цього стилю є так званий водоспад – падаючі, як вода, квіти в передній частині композиції. Найкраще створюють ефект ‘виливання’ з букета такі квіти, як дендробіум, фаленопсіс та стефанотіс. Такий тип букету є досить сильним стильним акцентом в руках нареченої, що привертає до себе увагу і стає одним з основних елементів образу. Обираючи такий стиль букетів, пам’ятайте, що Ваше плаття та аксесуари мають бути витримані в більш стриманому стилі.
Стиль 2 – Posy
Це класичний букет і дуже популярний вибір серед наречених. Стебла букету в цьому стилі, як правило, обертають стрічкою, а форму роблять округлою. Невеликий розмір дозволяє тримати цей букет в одній руці. Це компактне, але дуже стильне доповнення до Вашого образу. Невеликий розмір, ідеальна округла форма і чіткі лінії – нічого зайвого. Це один з
наших букетів. Такі букети є не тільки ідеальним аксесуаром нареченої, а й найпопулярнішим вибором для дружок.
Цей стиль відрізняється від інших своєю невимушеністю та природністю. Стебла різної довжини, різних кольорів та текстури, зв’язані вільно, щоб справити враження щойно зрізаних квітів. Такі букети можуть включати в себе широкий асортимент квітів та зелені. Зв’язані вільніше, ніж в інших стилях, ці букети дуже добре підходять для богемних весіль та весіль в стилі рустик, сад або бохо.
Стиль 4 – Круглі
Форма! Тут йдеться тільки про форму. Це основне в цих букетах. Для цих букетів з ідеальною круглою формою часто використовують квіти одного типу, наприклад, троянди чи піони. Найчастіше такі букети роблять одноколірними, через те, що різні фактури в них сильно притягують погляд.

Залишити відповідь